Twente Medical Systems International (TMSi) is een partnership aangegaan met Wil Je Koffie waarbij de focus wordt gelegd op inbound marketing. TMSi ontwikkelt, produceert en verkoopt apparatuur voor het meten van onder andere hersen- en spier-activiteit. Wil Je Koffie is een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in B2B-leadgeneratie en het digitaliseren van de customer journey.

Van moeilijk naar makkelijk

De producten waar het bij TMSi om gaat, lijken op het eerste gezicht behoorlijk ingewikkeld. Aan Wil Je Koffie dus de taak om al deze apparatuur op een zo gemakkelijk mogelijke manier uit te leggen. Het bureau kiest daarbij voor een integrale aanpak waarbij het grootste gedeelte van de zoektocht naar het product begint voor het contactmoment. “Door dit proces zo goed mogelijk te optimaliseren kunnen we de klant zelf in staat stellen om online een goede keuze te maken. We kijken uit naar een succesvolle en intensieve samenwerking.”, aldus Davey Minkhorst, een van de twee eigenaren van Wil Je Koffie.

Snelle groei

Het aantal opdrachtgevers van Wil Je Koffie in de regio’s Amsterdam, Twente en Groningen groeit hard de laatste jaren. Ze hebben dan ook de ambitie om het klantenportfolio de komende jaren nog verder uit te breiden met andere uitdagende ondernemers.

Over Wil Je Koffie

Wil Je Koffie is specialist in B2B-leadgeneratie. Met drie vestigingen (Amsterdam, Hengelo en Groningen), een netwerk van meer dan 40 specialisten en nog veel meer succesvolle campagnes is Wil Je Koffie een ervaren leider in de zakelijke markt. Wil Je Koffie bedenkt creatieve campagnes die in combinatie met een lange termijn contactstrategie meer conversie opleveren voor klanten. DuPont, Witteveen & Bos, Gebroeders Koffie, Effektief Groep, Xsens en Dijkstra Plastics wisten hier al van te profiteren. De strikte B2B-focus, de ervaring in sales en marketing en de bewezen Wil Je Koffie aanpak zijn de belangrijkste pijlers van het succes van Wil Je Koffie.

Over TMSi

Of je nu EEG, (HD) EMG of andere elektrofysiologische parameters aan het menselijk lichaam wilt meten, TMSi biedt de ideale oplossing voor je medische onderzoek. TMSi is gespecialiseerd in het meten van EEG en EMG, en levert hiervoor een breed scala aan oplossingen aan wetenschappers wereldwijd. TMSi voldoet aan de nieuwste kwaliteitseisen (ISO13485:2016) en al haar oplossingen zijn medisch CE gecertificeerd. De klantgerichtheid in combinatie met de hoogste kwaliteit medische apparatuur, maakt dat de systemen wereldwijd ingezet worden.