RENDABELE VIDEOCONTENT

Maakt online video onderdeel uit van uw communicatiestrategie én zoekt u naar mogelijkheden om uw online video’s beter te laten presteren? Bereik meer kijkers en verhoog uw online resultaat samen met ons

WIL JE KOFFIE?

Interactieve video

Converteer kijkers naar kopers door het toevoegen van interactiviteit aan video

Zet kijkers tot actie aan met een interactieve videospeler.

Interactieve video leidt tot meer engagement (90% kijkt de video uit), en significant hogere click throughratio’s (5%-12%) en Sales conversion rates (groei 380%).*

De videoplayer kan worden verrijkt met klikbare elementen die u helpen uw video-conversiedoelen te bereiken. De interacties blijven zichtbaar op externe websites en social media.

Video analytics

Verbeter uw online resultaten met diepgaande video-analytics

Gebruik onze rapporten om zakelijke inzichten te verwerven, trends beter te begrijpen en om te zien hoe uw contentstrategie zijn vruchten afwerpt.

Vergroot uw inzicht in de best presterende content, kijkgedrag, interactiviteit en conversieratio’s. Ontdek welke video’s het meest, en welke video’s het minst bekeken worden. Met slechts enkele klikken krijgt u inzicht in de volledige details over de prestaties van een bepaalde video, een categorie of een timeframe.

Drink jij je koffie verkeerd of doe je dat expres-zo?

Samenwerken. Ambities. Resultaat.

Neem contact met ons op!