VERHOOG JE RENDEMENT TOT WEL 50%

Weet jij welke bedrijven en relaties jouw website bezoeken? En weet jij hoe je kunt groeien in jouw sector? Gewoon door je klanten persoonlijk aan te spreken.

WIL JE KOFFIE?

WHITEPAPER MARKETING AUTOMATION

Lees meer over eerder behaalde resultaten

Voornaam (benodigd)

Achternaam (benodigd)

Bedrijfsnaam

Je E-mail (benodigd)

Goede keuzes beginnen bij betrouwbare informatie. Dat is wat ons dashboard voor jou kan betekenen. Door goede integratie van onder andere Google Analytics, Wistia analytics en gebruikerprofielen zijn wij in staat uitgebreide analyse te maken waardoor we keer op keer de website kunnen doorontwikkelen en verbeteren. Op deze manier ben jij in staat de huidige performance van jouw website in een oogopslag te zien en kun je jouw keuzes baseren op goede en betrouwbare informatie.

Het meten van contactaanvragen, nieuwsbrief inschrijvingen of een klik op een link kun je relatief eenvoudig instellen met doelen. Een voltooid doel wordt dan weergegeven als conversie. Met filters kun je verschillende data filteren uit de ‘algemene data’. Filters werken direct en tijdens het instellen is enige voorzichtigheid gewenst, omdat een filter directe impact heeft op je Analytics-data. Wij adviseren dan ook altijd om een test dataweergave te maken (tot maximaal 25 per property) om zo te kunnen testen met filters. Tot slot is het mogelijk om interacties op de website te meten. Dit kan bijvoorbeeld het afspelen van een video zijn of de scrolldiepte van een bepaalde pagina door meten. Events kun je ook inzetten ter ondersteuning van je doelen.

Dit en meer in onze whitepaper. Download ‘m nu!

WEBRICHTLIJNEN VINDEN WIJ BELANGRIJK

Onderstaande elementen zijn bij ons standaard opgenomen in onze manier van werken en dienstverlening

Drink jij je koffie verkeerd of doe je dat expres-zo?

Samenwerken. Ambities. Resultaat.

Neem contact met ons op!