Project omschrijving

Fairchild Semiconductor International is een Amerikaanse semiconductor producent gevestigd in San Jose, Californië. Uit Fairchild onstonden in een periode van 20 jaar circa 65 chipbedrijven die uiteindelijk samen het beroemde Silicon Valley vormden.

Fairchild ging een nieuwe chip introduceren, maar de boodschap erachter was nogal complex. Het betrof daarmee ook een vrij specifiek segment als doelgroep. Ons idee was het ontwikkelen van een universele illustratiestijl om de complexe boodschap uit te leggen op een eenvoudige manier voor de juiste doelgroep.

WISTIA-PAGE2

 

Meerwaarde

De meerwaarde van een universele stijl in animaties is herkenbaarheid in uitleg. Door een vaste stijl te ontwikkelen, gebruik je voor elementen binnen een proces vaste vormen. Daardoor is het voor de toeschouwer duidelijk waar hij naar kijkt als hij meerdere animaties heeft gezien.

Deze video is door het gestructureerd inzetten van de juiste titels ook geschikt gemaakt voor gebruik in beursstands. De video zal bij gebruik in beursstands zonder audio worden afgespeeld.

Samenwerking: Studio KERN

FMT10000
 
MotionIntel
 
sttm