Project omschrijving

Slowjuice.nl heeft de ambitie om klanten beter te helpen bij het maken van de keuze bij het kopen van een slowjuicer. Het bedrijf heeft ons gevraagd met een concept te komen, zodat zij klanten proactief kunnen adviseren.

In samenspraak met Slowjuice.nl is er een concept ontstaan voor het produceren van productreviews. Het idee hierachter is dat productreviews uitleggen waar een machine goed en niet zo goed in is, voor wie de machine geschikt is en waar deze in relatie tot andere machines staat.

WISTIA-PAGE2 

Herkenbare video-huisstijl

Om onderscheid te kunnen maken in de markt, hebben we een herkenbare videohuisstijl ontwikkeld die gebruikt wordt voor alle video-uitingen. De video’s zijn in verschillende blokken opgenomen, waardoor het in een later stadium mogelijk is om de video tevens als pre-roll YouTube-advertising in te zetten. Dit heeft als voordeel dat er meer traffic naar de website gegenereerd wordt.

WISTIA-PAGE2

 

Formats

De productreviews hebben we volgens een format gestandaardiseerd, waardoor de klant een betrouwbaar en objectief beeld krijgt van het apparaat. Daarnaast hebben we in de video gebruikgemaakt van ondersteunende informatie, die doorgelinkt wordt naar de betreffende website of andere video. Denk hierbij aan afbeeldingen van andere machines.

WISTIA-PAGE2 

WISTIA-PAGE2

 

WISTIA-PAGE2